ORIFLAME ONLINE KATALOG 2014/1

Bez obzira na svoju dob ili tip kože Oriflame ima niz inovativnih proizvoda za njegu kože na temelju mudrosti prirode i najbolje od znanosti. Razvijen i testiran od strane našeg Skin Care Istraživačkog centra u Irskoj, Oriflame Skin Care nudi dokazane, učinkovitih rješenja za svakodnevne potrebe za njegu kože.
Svijet boja kozmetike je ne samo o bojama. Oriflame pristup kako bi se poboljšala svakoj ženi prirodnu ljepotu. Naš portfelj nudi širok i sofisticiran paletu proizvoda s poboljšanim formulacijama i trendi pakiranje. Imamo proizvode t0 odijelo svaku ženu, svaku raspoloženje i svaki stil.
Oriflame nudi kvalitetna i široka miris portfelja u rasponu od ekskluzivno za više umjereno cijeni. Svi mirisi su razvijeni u Francuskoj, srce parfumeriji, kako bi se osiguralo vrhunske kvalitete, inovacije i performanse.

Osobna njega uključuje njegu tijela, oralne higijene, njegu stopala, ruku, sunce skrb pa čak i za njegu beba. Naša opsežna i visoke performanse kose i proizvoda za njegu tijela vam ponuditi različite raspone kako bi zadovoljili vaše svakodnevne potrebe. Oni su na temelju ili inspiriran prirodnim sastojcima da se osjećate čista, osvježena, zdravo i opušteno.

Od četke za kosu torbe, sunčane naočale sandale, četkice za medvjedića, make up torbe za manikuru seta, sarongs do šalova, svijeće, češljeve, a da ne spominjem pojaseve, pedikura setovi, ručnici, narukvice, ogrlice, naušnice, wc torbe i sezonske darove, Oriflame ih ima sve i puno, puno više!

Ljepota nije samo površinski, to dolazi iznutra.
Wellness by Oriflame pažljivo je osmišljen u suradnji sa švedskim znanstvenicima i stručnjacima prehrambene donijeti inovativne, sigurne i visoko kvalitetne proizvode wellness koji će zaštititi vaše kože prirodnu ljepotu i pomoći da postignu vrhunske performanse.

NJEGA KOŽE, DEKORATIVNA KOZMETIKA, MIRISI, NJEGA TIJELA, NJEGA KOSE, DODACI, WELLNESS, VERY ME

Možete pronaći sve najnovije ponude i Oriflame proizvoda u Oriflame Online Katalog 1.

Oriflame Online Katalog 1 ovdje