ORIFLAME КАТАЛОГ 14 БЪЛГАРИЯ

Каквато и да е вашата възраст или Орифлейм тип кожа има набор от иновативни продукти за грижа за кожата, базирани на мъдростта на природата и най-доброто от науката. Разработени и тествани от нашия Грижа за кожата център за научни изследвания в Ирландия, Орифлейм Грижи за кожата предлага доказани и ефективни решения за Вашите ежедневни нужди за грижа за кожата.
В света на цветна козметика не е само за цветове. Подход на Орифлейм е да повиши естествената красота на всяка жена. Нашето портфолио предлага широка и сложна гама от продукти с подобрени формули и модерен опаковки. Ние имаме продукти t0 костюм всяка жена, всяко настроение и всеки стил.
Орифлейм предлага качествен и богат аромат на портфейла от изключителната към по-умерени цени. Всички аромати са разработени във Франция, сърцето на парфюмерията, за да се гарантира високо качество, иновации и ефективност.

Лична хигиена включва грижа за тялото, хигиена на устната кухина, Грижа за краката, грижа за ръка, слънце и дори грижите по бебето. Нашата широка и висока производителност коса и продукти за грижа за тялото ви предлагаме различни диапазони, за да отговарят на вашите ежедневни нужди.

Те се основават на или вдъхновени от естествени съставки, за да ви накара да се почувствате чиста, свежа, здрава и спокойна.

От четки за коса, чанти, слънчеви очила за сандали, четки за зъби плюшени мечета, направете торби за Комплекти за маникюр, Sarongs на шалове, свещи за гребени, да не говорим за колани, педикюр, кърпи, гривни, колиета, обеци, тоалетни чантички и сезонни подаръци, Орифлейм ги има всички и много, много повече!
Красотата не е само кожата в дълбочина, то идва от вътре.

Wellness от Орифлейм е внимателно разработена в партньорство с шведски учени и хранителни експерти, за да донесе иновативни, безопасни и висококачествени продукти уелнес, които ще защитят естествената красота на кожата ви и да ви помогне да постигане на върхова производителност.

Можете да намерите всички най-новите оферти и продукти на Орифлейм в Oriflame каталог 14 България.

Нега коже Шминка Мириси Нега тела косу Вери Ме

Oriflame каталог 14 тук

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,